Hallo! Mijn naam is Erna Souissa – Wunderink. Echtgenote en moeder van twee volwassen kinderen. SW-Verzuimadvies heb ik begin 2013 opgericht. Vanuit mijn functie als beleidsadviseur Sociale Zekerheid bij de Politieacademie heb ik in 2012 de stap gezet om mijn eigen adviesbureau op te zetten. Wat mij daar het meeste in aanspreekt is om werkgevers op weg te helpen in de complexe materie van de sociale zekerheid, zodat zij zelf grip krijgen op het verzuim.

“Goed werknemerschap & Goed werkgeverschap”
Hoe ontstaat er nu voor beide partijen een win-win situatie?
Hoe blijft de (loon)schade voor beide partijen nu zo klein mogelijk.
Maar ook, welke gevolgen hebben nu de ontwikkelingen op het gebied van de Sociale Zekerheid voor zowel de werknemers als voor de werkgevers?

Vanuit mijn functie als Beleidsadviseur Sociale Zekerheid bij de Politieacademie ben ik me vanaf 2005 gaan bezig houden met vraagstukken rondom de werkloosheid, verzuim, pensioenen en levensloop.  Intussen heb ik mij gespecialiseerd op het terrein van verzuim en arbeidsongeschiktheid door de post-bachelor opleiding tot Register Case- en Caremanagement te volgen. Deze heb ik in 2012 positief afgesloten en inmiddels ben ik aangesloten bij de RSC – Register Specialistisch Casemanagement. Een Register casemanager die geregistreerd is in het RSC, blijft vakbekwaam omdat zij voldoet aan de hoge eisen op het gebied van scholing, supervisie en intervisie.

ERNA SOUISSA-4593

Close

Request For My Information

 
Close

Request For Account Deletion

Close

Request For Information Deletion

Close

General Request / Query To DPO